Închide

E aproape gata concursul pentru posturile de directori de școli în Cluj, concursul unde s-a înscris, în medie, un singur concurent pe post

Educaţie by Actual de Cluj - dec. 13, 2021 0 301

E aproape gata concursul pentru posturile de directori de școli în Cluj, concursul unde s-a înscris, în medie, un singur concurent pe post.

În Cluj au fost scoase la concurs aproape trei sute de posturi vacante de directori sau directori adjuncți – mai exact, 293 funcții, pentru care s-au înscris 328 candidați. Dintre aceștia doar 283 au fost declarați admiși după etapa de interviu – în cadrul probei de interviu 15 candidați au fost respinși, 12 candidați nu s-au prezentat, în vederea susținerii acestei probei, iar 18 candidați s-au retras de la proba de interviu. Pentru a fi declarați admiși la proba de interviu, candidații trebuie să obțină cel puțin 7 puncte.

Cea mai mare înghesuială a fost la Liceul Tehnologic ”Vlădeasa” din Huedin, unde s-au înscris 7 camdodați, și respectiv Liceul de Informatică ”Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca și Liceul Teoretic ”Dumitru Tăuțan” din Florești, cu câte șapte candidați.

Potrivit calendarului oficial publicat de către Ministerul Educaţiei, astăzi 13 decembrie candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii sau unităţi de învăţământ pentru care au susținut proba de interviu îşi vor exprima opţiunea sau alegerea pentru una dintre funcţiile pentru care au fost declaraţi admişi, urmând ca pe 17 decembrie să fie validate rezultatele finale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu