Închide

După o vizită pe șantier, Boc anunță că Podul Porțelanului va fi terminat anul acesta

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 12, 2022 2 287

Lucrările la Podul Porțelanului sunt la 45% urmând ca luna aceasta să fie poziționare traversele, arată primarul Emil Boc după o vizită pe șantier. Boc a arătat că proiectul va fi terminat anul acesta.

“Noul pod de 62 m va asigura circulația pe două benzi cu lățimea carosabilului de 7 m și trotuare de 1,2 m lățime pe ambele laturi. Proiectul cuprinde și amenajarea unei piste pentru biciclete cu o lățime de 2 m. Va fi instalat un sistem nou de iluminat public și arhitectural. Durata de viață a podului este de 100 de ani. Proiectul presupune și reconfigurarea circulației în zonă”, mai arată primarul pe pagina sa de Facebook.

Executantul lucrărilor este Asocierea Freyrom SA-Procons Group iar valoarea proiectului, de 10.989.213,50 lei (fără TVA).

2 comentarii

  1. mincinos ca intotdeauna, stalpii aia sunt turnati de 2 zile iar pe malul opus nu este turnat nici un cm de beton…. cu perioada de maturare a betonului in care nu ai voie sa il incarci cum stam? o fi avand luna septembrie 120 de zile ca sa respecte si procedurile de calitate si sa faca ce ineptii lanseaza bocu

  2. mincinos ca intotdeauna, stalpii aia sunt turnati de 2 zile iar pe malul opus nu este turnat nici un cm de beton…. cu perioada de maturare a betonului in care nu ai voie sa il incarci cum stam? o fi avand luna septembrie 120 de zile ca sa respecte si procedurile de calitate si sa faca ce ineptii lanseaza boc

Scrie un comentariu