Închide

Drum turistic important din Cluj, asfaltat pe 4 kilometri, ajungi mai ușor la Cheile Turzii

Administrație by Actual de Cluj - mart. 30, 2020 0 315

Un drum turistic important din Cluj a fost asfaltat, pe o porțiune de patru kilometri.

E vorba de drumul județean care leagă comuna Săndulești de Cheile Turzii, asfaltat pe un tronson de aproape patru kilometri. ”Finalizarea asfaltării acestui tronson va contribui semnificativ la punerea în valoare a potențialului turistic, extrem de ridicat, al întregii zone. Drumul județean 103G asigură un acces rapid și facil la DN1, pe direcția Turda, la DJ 103I spre Rezervația Naturală Cheile Turzii şi la DJ 107L spre lacurile de pescuit sportiv de la Ciurila”, spune președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe.

E ultima etapă de modernizare a acestui drum, după ce anul trecut s-a pus piatră și balast stabilizat. Drumul ar urma să fie completat cu acostamente. Alte lucrări mai includ curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici acolo unde situația impune acest lucru, tăierea lăstărișului din vecinătatea drumului, dar și lucrări de marcaje rutiere, după finalizarea asfaltării acestui sector de drum, arată CJ Cluj.

Să mai precizăm, Cheile Turzii sunt unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din județ, cu zeci de mii de vizitatori anual.  Cheile Turzii sunt administrate de serviciul Salvamont, din administrația Consiliului Județean Cluj.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu