Închide

Boc: Zilele Orașului s-au anulat. Banii rămân în buget și sunt rezervați pentru urgențe

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - mart. 27, 2020 0 1330

După ce un deputat de Cluj i-a cerut să renunțe la organizarea Zilelor Orașului și să direcționeze banii deja alocați spitalelor, având în vedere criza de echipamente în lupta cu noul coronavirus, primarul Emil Boc a anunțat că deja, de la instituirea stării de urgență, a dispus anularea Festivalului dedicat Zilelor Clujului.

Consilierii locali au alocat la o ședință din luna februarie 2020 suma de 950.000 de lei pentru manifestările dedicate Zilelor Clujului din acest an. Deputatul Horia Nasra i-a cerut primarului renunțarea la ediția de anul acesta și direcționarea banilor către spitalele clujene.

„În legatură cu informația referitoare la Zilele Clujului fac următoarea precizare: din momentul instituirii stării de urgență am anulat toate procedurile și demersurile cu privire la organizarea anul acesta a Zilelor Clujului”, a anunțat Emil Boc, la câteva ore după cererea deputatului. 
Despre cei 950.000 de lei deja alocați de Consiliul Local pentru Zilele Clujului 2020, primarul a spus că „ei rămân în buget și vor fi alocati în funcție de urgențe și necesități. Pentru spitale, în afara de Spitalul Clujana, putem aloca pentru urgențe pe baza solicitării Comitetului județean pentru situații de urgență ( pentru spitale care nu sunt în subordinea Primăriei)”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.