Închide

Drum de o oră până la mare: se dă startul la zboruri de la Cluj spre Constanța

Economie by Kristina Reştea - apr. 16, 2018 0 624

 

Zborurile spre Constanța de pe aeroportul din Cluj încep din 17 iunie și vor fi operate de compania aeriană Blue Air. Acestea vor fi  disponibile inițial cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de joi și duminică, iar începând din data de 3 iulie până în 2 septembrie 2018, zborurile vor avea anul acesta 3 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, joi și duminică.

Perioada de operare a destinației Constanța este 17 iunie – 16 septembrie 2018, zborurile fiind efectuate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, cu o capacitate de 126 de locuri. Operatorii se așteaptă ca ruta care conectează Clujul de Constanța să atragă pasageri din întreaga Transilvanie.

Cât vă costă să ajungeți la mare cu avionul? Spre exemplu, pentru o plecare în 17 iunie, cu retur peste o săptămână, prețul afișat este de 108 euro (o persoană, dus-întors).

 

Zborurile căre Constanța, sunt disponibile în perioada de vară:

 

Ruta Segment Zile de operare Ora de plecare

(ora locală)

Ora de sosire

(ora locală)

Cluj-Napoca – Constanța CLJ – CND -2-4–7 Marți, Joi
17:45 18:45
Duminică
18:30 19:30
CND – CLJ -2-4–7 Marți, Joi
19:15 20:15
Duminică
20:00 21:00

 

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, compania aeriană Blue Air operează zboruri spre 8 destinaţii interne şi internaţionale, precum: Bucureşti-Otopeni, Londra-Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Tel-Aviv, Nisa, iar începând din 17 iunie 2018 şi spre Constanţa. Zborul intern ce conectează Cluj-Napoca de Constanța reprezintă cea de-a 2-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internațional Cluj, după București-Otopeni.

 

Sursa foto: Descopera.ro

 

 

 

 

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare