Închide

80 de companii caută angajați la Cluj, la un târg de locuri de muncă. Evenimentul are zonă dedicată startup-urilor

Economie by Actual de Cluj - apr. 16, 2018 0 317

 

Peste 80 de companii caută angajați la Cluj timp de două zile, într-un târg de locuri de muncă. Târgul de Cariere Cluj Global se desfășoară marți și miercuri, 17-18 aprilie, la Sala Polivalentă și include un stand dedicat testării psihologice a candidaților, zonă pentru startupuri și apel pentru voluntari.

Pentru prima dată în cadrul evenimentului de recrutare, va fi amenajată și o zonă de startupuri, cărora li s-a dat posibilitatea să participe gratuit la eveniment, în semn de încurajare a micilor afaceri aflate la început de drum. Printre startupurile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără Fast Order, adică povestea unui ospătar virtual, personificat într-o aplicație mobilă, care ajută la plasarea comenzilor și plata în restaurante și magazine. Gaus este un alt startup promițător și vine tocmai din Chișinău, Republica Moldova. Gaus se adresează generației tinere, Millennials, și este un Chatbot de recrutare direct din Facebook Messenger. Complyadvantage este un alt startup de IT prezent la TdC. Afacerea a  pornit  în Londra, Marea Britanie, și are un sediu de tinere talente și în Cluj-Napoca. Este un startup infiintat in 2014, care folosește inteligența artificială si „machine learning”.

“Discover Yourself” este locul unde vizitatorilor Târgului de Cariere le pot fi testate abilitățile intelectuale, o serie de trăsături de personalitate, interesele profesionale și valorile pe care le au, de către un psiholog – Valentina Sava.

Vor fi organizate seminarii gratuite și concursuri cu participare liberă. Astfel, pe 17 aprilie, între 17.00-19.00, Compania Bosch organizează la Târgul de Cariere Cluj Global workshopul „Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”, seminar adresat pasionaților de Inginerie. Vor fi și așa-numitele speed-challenge-uri, acele concursuri pe loc în care participanții sunt provocații să îți testeze abilitățile și cunoștințele. Dacă Yardi România va testa cunoștințele de limba engleză, cei de la compania Star Transmission îi va provoca pe participanți să asambleze pe loc o cutie de viteze cu 9 trepte. La ediția din această primăvară va fi pus un accent deosebit pe programele de voluntariat, au mai precizat organizatorii.

Printre angajatorii care participă la TdC Cluj Global se numără Bombardier, Genpact, Emerson, Blue Project, Kaufland, Lidl, Star Transmission, Steelcase, Vertiv, Banca Transilvania, Bosch și Bosch Rexroth, CSI, De’Longhi, Electrolux, Terapia, Cora, E.ON, Energobit, Leroy Merlin, Office Depot, Tenaris Silcotub, Yardi, Sykes, Michelin, MgTec Group, McDonald’s, Heisterkamp, Office Therapy, Penny, Pyronova, Rigips Saint-Gobain.

 

Sursa foto: Târgul de Cariere

 

Citește și:

Harta salariilor din România la început de an. Clujul, locul 2 în clasament

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu