Închide

Drept la Replică. Salina Turda

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 30, 2020 0 1170

Reprezentanții Salinei Turda au transmis un drept la replică, legat de articolul: „Furăciunile de la Salina Turda. Angajați și persoane din conducere foloseau donațiile turiștilor în scopuri personale”, publicat în data de 28 iunie, preluat de pe site-ul  InfoAries.ro.

„Vă solicităm respectuos să publicați acest drept la replică, având în vedere că în presă a apărut un articol preluat de la un site care promovează știri false.

A existat  un caz în care unul dintre angajații Salinei încuraja donațiile la Altarul de Sare și își însușea sumele adunate.  Acest lucru s-a întâmplat în  în luna noiembrie 2019, iar persoana în cauză a fost prinsă și a demisionat.

 Conducerea Salinei a luat măsuri pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple și nu încurajăm sub nicio formă ca vizitatorii să pună sume de bani în spațiile din interiorul Salinei. La locația în cauză a fost montat un geam special pentru ca turiștii să nu mai poată pune bani, iar întreg colectivul a fost informat cu privire la acest lucru.

Afirmațiile potrivit cărora se sugerează că ,,persoane din conducerea Salinei Turda au furat banii donați de turiști,, sunt neadevărate și sunt făcute cu scopul de a prejudicia imaginea obiectivului turistic și a conducerii acestuia, în contextul unei perioade pre-electorale” . www.salinaturda.eu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare