Închide

Dragnea s-a ținut de cuvânt: l-a înlocuit pe Remus Lăpușan din fruntea PSD Cluj, cu Horia Nasra

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - iun. 30, 2016 0 926

Încă din momentul în care s-au anunțat rezultatele electorale de la alegerile locale din 5 iunie, liderul PSD Liviu Dragne a anunțat pe un post național de televiziune că la nivelul conducerii organizației clujene se impun schimbări majore.  De altfel, el și-a exprimat nemulțumirea în mai multe rânduri cu privire la liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, în ciuda faptului că acesta a tot încercat de fiecare dată să-i facă pe plac lui Dragnea, inclusiv în privința anulării candidaturii Aureliei Cristea, la Primărie.

Liviu Dragnea s-a ținut de cuvânt, iar începând de azi, noul preșdinte al PSD Cluj este nimeni altul decât purtătorul de cuvânt al organizației județene de partid, tânărul Horia Nasra (foto jos). Acesta a obținut un mandat de consilier local, iar în prezent și-a asumat rolul de lider de opoziție, la nivelul administrației locale clujene.

13082573_245842522436461_206848309319000177_n

Horia Nasra a subliniat pentru Actualdecluj.ro că nici o clipă nu a fost vorba despre vreun boicot din partea organizației clujene, la adresa fostului lider al PSD Cluj, Remus Lăpușan. „A fost o decizie exprimată la nivelul Comitetului Executiv al PSD, de la nivel național, ca eu să fiu numit președinte. Domnul Remus Lăpușan și-a înaintat azi demisia și deocamdată asta este tot ce pot să spun. Mă simt onorat că am fost ales să preiau conducerea PSD Cluj, admit că s-ar putea să fie o pălărie prea mare pentru mine, însă, sunt dispus să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca PSD să redevină o forță la Cluj”, a comentat Nasra. El a mai spus că încă nu știe când sau dacă vor urma alegeri la nivelul PSD Cluj. In schimb, a primit dispoziție să-și formeze o nouă echipă la nivelul conducerii organizației județene: „Îmi voi alege doar colegii tineri, implicați și muncitori”, a subliniat Nasra.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare