Închide

Două femei care au furat cosmetice dintr-un magazin din piața Mărăști, cercetate pentru tâlhărie după ce au lovit-o pe vânzătoare

Actualitate by Actual de Cluj - mai 20, 2019 0 443

Două femei care au furat dintr-un magazin și au lovit-o pe vânzătoarea care le-a observat au fost reținute de polițiști dar eliberate de instanță sub control judiciar.

S-a întâmplat în 18 mai, după-masa în jurul orei 15.40, când trei femei, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, din Ialomița, Baciu și Cluj-Napoca, ar fi sustras produse cosmetice dintr-un magazin din Piața Mărăști, ascunzându-le sub îmbrăcăminte. „În momentul ieșirii din magazin, pentru a-și asigura scăparea, una dintre femei ar fi îmbrâncit-o pe vânzătoarea care a observat activitatea acestora, iar alta ar fi lovit-o cu palma”, spun polițiștii, care le-au identificat ulterior pe cele trei femei într-un autobuz din piața Mihai Viteazu. „Asupra lor au fost găsite mai multe produse cosmetice”, adaugă aceștia. Cele trei femei au fost reținute pentru tâlhărie și respectiv furt. Ieri instanța a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu