Închide

Doina Cornea, condusă pe ultimul drum

Actualitate by Catalin Suciu - mai 07, 2018 0 288

Sute de oameni și-au luat rămas bun astăzi de la Doina Cornea, disidenta anticomunistă care a decedat la finalul săptămânii trecute la vârsta de 89 de ani

Academicieni, oficialități locale, demnitari, artiști sau oameni care nu cunoscut-o niciodată i-au adus un ultim omagiu Doinei Cornea. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus azi în foaierul Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai și sute de oameni au trecut să-și ia rămas bun de la disidenta anticomunistă.

După o ceremonie religioasă oficiată de un sobor de preoți condus de episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla,  Florentin Crihălmeanu, un cortegiu format din zeci de oameni a pornit către Cimitirul Central din Cluj, acolo unde va fi înhumată Doina Cornea.

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.