Închide

Doi medici clujeni fac naveta pentru a îngriji pacienți internați la secția de Oncologie a Spitalului Județean din Zalău

Sinteză știri locale by Catalin Suciu - feb. 19, 2018 0 1458

Doctorii Alexandru Iliescu și Alina Cheţa, din Cluj, fac naveta cu mașinile personale pentru a avea grijă de pacienți internați la Zalău, la secția de Oncologie, informează radiocluj.ro.

„Suntem navetişti, eu, de un an şi 2 luni. Am zis să încercăm, vedem cum iese. Ne-am obişnuit. Sincer, îmi doream să lucrez undeva unde pot lucra (dacă pot folosi exprimarea aceasta). Şi atunci am căutat un mediu care să-mi permită să progresez profesional. Noi ne-am ales această specialitate şi am vrut, în momentul când am terminat, să şi lucrăm în acest domeniu. Nouă ne place. Şi naveta face parte cumva din farmecul venitului şi plecatului. E o perioadă tampon când venim şi când mergem, ajungi acasă cu alte gânduri decât să ieşi din spital şi să intri direct în apartament”, a spus doctorul Alex Iliescu.

„Eu am avut o pauză când aveam specialitatea dată. Şi atunci m-am gândit ce ar fi mai bine pentru mine. Am cântărit, am măsurat lucrurile, am luat legătura cu Alex ca să-l întreb dacă mai sunt locuri. Încă două posturi au fost scoase, iar atunci m-am gândit că aşa e cel mai bine”, a spus și medicul Alina Cheța, potrivit sursei citate.

Mai multe AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare