Închide

Doi hoți de carduri au fost arestați în Cluj. Suma derizorie pe care au reușit s-o extragă dintr-un ATM

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 17, 2018 0 143

Doi bărbați din Bonțida au furat un card bancar și ajung după gratii, în arest preventiv, după ce încearcă repetat să scoată bani de pe card și reușesc în final să fure 50 de lei.

Cei doi au acum dosar penal pentru furt calificat, operaţiuni financiare frauduloase şi acces ilegal la un sistem informatic. „Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 12/13.06.2018, cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, din Bonţida, ar fi pătruns fără drept, prin efracţie, într-un imobil din localitatea Ţaga, şi ar fi sustras un card bancar şi mai multe chitanţe privind tranzacţii bancare. Ulterior, cei doi ar fi încercat să retragă bani de pe card de la ATM-uri din Cluj-Napoca şi Apahida, reuşind să ridice, după mai multe încercări, suma de 50 de lei”, explică polițiștii, care i-au reținut pe autori, ieri, și i-au prezentat azi instanței Tribunalului Cluj, care a decis să-i aresteze preventiv 30 de zile.

  • author photo two

    Mihai Prodan

    Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu