Închide

Străin de 23 de ani, tâlhărit ziua în amiaza mare în centrul Clujului

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 16, 2018 0 406

Patru bărbați din Cluj au fost prinși de polițiști după ce au tâlhărit un cetățean străin în centrul Clujului, și i-au furat ceasul, banii și un lănțișor.

S-a întâmplat ieri după-masă în jurul orei 17 pe strada Bisericii Ortodoxe, o stradă centrală din Cluj-Napoca, iar victima, un cetățean străin de 23 de ani, a sunat de urgență la Poliție și a spus că în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală din Cluj, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănţişor şi aproximativ 100 de euro. Polițiștii de la secțiile 1 și 2 s-au mobilizat după apel și i-au găsit pe cei patru autori, sunt patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, din Cluj-Napoca şi Vaida Cămăraș. Aceștia au fost reținuți 24 de ore iar la ora publicării acestei știri urmau să fie prezentați instanței pentru dispunerea de măsuri preventive.

 

UPDATE Instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

  • author photo two

    Mihai Prodan

    Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu