Închide

Doi copii electrocutați în gara din Dej

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - iun. 17, 2014 0 294

Luni seară, în jurul orei 21:30, doi minori care s-au urcat pe un tren marfar din gara CFR Dej au fost electrocutați, unul dintre ei fiind în stare gravă.

În urma apelului la 112, o ambulanța de la Dej s-a deplasat în localitatea clujeană Cășeiu. Medicii ajunși la fața locului au găsit un copil de 15 ani electrocutat. După ce i-au acordat îngrijiri medicale l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej, informează someseanul.ro.

În același timp un echipaj SMURD s-a deplasat în gara Dej unde a fost găsit celălalt copil de aproximativ 12 ani.

electrocutati-gara-tren-Dej-Caseiu-1

Din primele informații se pare ca cei doi se jucau pe trenul marfar. La un moment dat, trenul s-a pus în mișcare iar cei doi minori s-au electrocutat. Unul dintre copii a căzut de pe vagon imediat ce a fost electrocutat, în timp ce celălalt, un băiat de 15 ani, a fost cărat pe tren la o distanță de aproape 10 kilometri, până în stația CFR din localitatea clujeană Cășeiu.

Băiețelul de 15 ani este în stare gravă, acesta suferind arsuri pe aproape întreaga suprafață a corpului. Amândoi au fost aduși la Spitalul Municipal Dej, de unde au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Infantil din Cluj-Napoca.

Cei doi minori locuiesc pe strada Sărata din Dej. Chiar dacă numele lor sunt asemănătoare, cei doi nu sunt rude. La Camera de Primiri Urgențe a spitalului din Dej au venit aproape 20 de persoane, rude sau apropiați, dar și mama unuia dintre ei, femeia fiind în stare de șoc.

Copilul de 15 ani este în stare critică, iar medicii de la Cluj iau în calcul ca acesta să fie transportat de urgență la București, la spitalul de arși. Minorul a suferit arsuri extinse pe membrele superioare, torace, abdomen, membrele inferioare și bilateral faciale, de gradul II pe III.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare