Închide

Doi clujeni au fost condamnați la închisoare cu executare pentru tulburarea liniștii publice, după ce au pulverizat gaze lacrimogene într-o discotecă

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 02, 2022 0 123

Doi clujeni au fost condamnați la închisoare cu executare pentru tulburarea liniștii publice, după ce au pulverizat gaze lacrimogene într-o discotecă.

Cei doi au fost condamnați în urmă cu câteva zile de Judecătoria Gherla la câte șapte luni de închisoare cu executare pentru infracțiunile de trei luni de închisoare pentru tulburarea liniștii publice și șase luni de închisoare pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase, contopite în pedeapsa cea mai grea plus o treime din a doua rezultând câte șapte luni de închisoare cu executare.

Din documentele depuse la dosar, inclusiv rechizitoriul procurorilor sesizați din oficiu, reiese că în 26 martie 2017 în jurul orei 3 dimineața cei doi inculpați au pulverizat, fără drept, o substanță iritant-lacrimogenă în interiorul discotecii ”Space Club” din Iclod, fapt ce a tulburat ordinea și liniștea publică, determinând cele aproximativ 200 de persoane prezente să părăsească în grabă incinta.

Pe parcursul urmăririi penale inculpaţii au avut o atitudine sinceră, recunoscând comiterea faptelor, dar în cursul judecăţii, inculpaţii nu s-au prezentat în faţa instanţei şi nu au recunoscut săvârşirea infracţiunilor. Decizia de condamnare a fost luată de Judecătoria Gherla în 25 noiembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare