Închide

DOCUMENT Ultima fabrică deținută de Stat din Cluj, alungată de noul proprietar al clădirilor: are 15 zile să se mute

AdministrațieTop News by Mihai Prodan - apr. 22, 2019 0 826

Fabrica de încălțăminte Clujana are la dispoziție 15 zile începând de azi ca să părăsească clădirile pe care le-a vândut către Consiliul Județean în contul datoriilor de milioane către Fisc, conform unei adrese remise de instituție fabricii astăzi și intrate în posesia actualdecluj.ro.
„Vă punem în vedere ca, în termen de 15 zile de la data primirii prezentei, să procedați la predarea tuturor imobilelor care constituie obiect al contractului de vânzare mai sus menționat, libere de toate bunurile mobile, inclusiv imobilele ocupate de chiriași”, arată adresa respectivă. Instituția a înființat o comisie de recepție în 19 martie, la data expirării preavizului de 90 de zile, care a constatat că nu poate prelua imobilele, „deoarece acestea nu erau, la data încheierii procesului verbal de predare-primire, libere de toate bunurile mobile. De asemenea s-a constatat faptul că anumite imobile erau ocupate de chiriași, neputându-se proceda la preluarea acestora”. Adresa se încheie cu amenințarea că dacă fabrica nu va elibera spațiile și deci își va onora obligațiile contractuale instituția se va adresa instanței.

 

Citește și:

CJ Cluj evacuează ultima fabrică deținută de Stat din Cluj. „Dacă nu eliberează spațiile, să plătească chirie, fiindcă nu mai sunt spațiile lor”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Tags