Închide

Doar trei cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultima zi la Cluj, un record al ultimilor aproape doi ani din pandemie

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 23, 2022 0 185

Doar trei cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultima zi la Cluj, un record al ultimilor aproape doi ani din pandemia de coronavirus.
Datele Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente arată că în Cluj, care e județul din țară cel mai afectat de pandemie, cu cele mai multe cazuri depistate în acești doi ani și cea mai mare incidență a infecției din toată România, peste București, au fost depistate doar trei cazuri noi de infecție, de ieri până azi, cele mai puține într-o zi din ultimii aproape doi ani.
Incidența, însă, rămâne cea mai ridicată din țară, căci se calculează raportând cazurile active din ultimele 14 zile la populație. Azi incidența ajunge în Cluj la 0,87 cazuri la mie, cea mai mare din țară și triplă față de media națională, care azi e de 0,27 la mie. În spitalele din Cluj se află 55 de pacienți infectați cu Covid 19, dintre care 11 sunt la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu