Închide

Grav accident pe Calea Turzii, 7 victime duse la spital, între care un copil de 1 an și 4 luni și un bărbat de 85 de ani

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 23, 2022 0 902

Grav accident pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, în urmă cu aproximativ o oră.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de prim-ajutor cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, în sprijin au venit trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță precum și o ambulanță a unui serviciu privat. În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras un bărbat de 85 de ani și o femeie de 50 de ani, care au fost transportați la spital. De asemenea, au fost transportați la spital alți patru adulți, precum și un minor de un an și patru luni. Cu toții erau conștienți și cooperanți.

UPDATE

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.45. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se deplasa dinspre localitatea Feleacu spre strada Făgetului, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din Cluj-Napoca. În urma accidentului, șase adulți și un minor au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la spital.

Testările cu aparatul etilotest ale șoferilor au indicat rezultate negative.

Foto ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare