Închide

Din nou o forță! CFR anunță că are buget de 8 milioane de euro. Ce mutări au perfectat clujenii până acum

SportTop News by Catalin Suciu - mai 31, 2017 0 2047

CFR-ul devine din nou o forță în fotbalul românesc după ieșirea din insolvență. Clubul anunță transferuri importante și un buget pe măsură. Obiectivul va fi câștigarea campionatului. Bogdan Mara va fi parte din conducerea clubului, așa cum actualdecluj.ro a anunțat în urmă cu mai mult timp. De asemenea, conducerea va avea o nouă configurație.

„În următoarea perioadă trebuie să convocăm AGA, să o reînfiinţăm, iar apoi se va face un Consiliu de Administraţie alcătuit din trei sau cinci membri, în care sigur voi fi eu şi Marian Băgăcean. Vor veni oameni noi atât în Consiliul de Administraţie cât şi în staff-ul administrativ al clubului, printre care Mara, Zamfir şi Bilaşco, dar şi un fost arbitru. Speram că ieşim din insolvenţă la momentul în care am intrat, pentru că poate plecam de la CFR dacă nu aveam această speranţă. Oricum, nu regret decizia de intrare în insolvenţă pentru că am salvat clubul”, a declarat preşedintele clujenilor Iuliu Mureșan.

„Obiectivul pentru anul viitor va fi intrarea în play-off, iar bugetul poate fi mărit, pentru că noii acţionari vor să investească, dar trebuie să facem şi performanţă. Oricum, acest buget de 7-8 milioane de euro ne permite să facem performanţă. Vrem să fim pe podium la finalul sezonului următor ca să jucăm în cupele europene, podium însemând oricare din cele trei locuri”, a mai spus oficialul CFR-ului.

Alexandru Vlad, Urko Vera și Marius Coman (U21, de la Clinceni) sunt transferurile perfectate până în acest moment de clujeni.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare