Închide

Din „bucătăria” Companiei de Transport, la masa de decizie pentru oraș

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - ian. 23, 2015 0 620

Loredan Pop și Marcu Valtăr sunt propunerile venite de la fosta conducere a PDL (acum PNL) pentru a-i înlocui pe cei doi consilieri demisionari, Adrian Popa și Ovidiu Turdean.

Rocada se va face la ședința ordinară a Consiliul Local din 29 februarie, când Consiliul Local va discuta un proiect de hotărâre privind înregimentarea celor doi în cadrul forului deliberativ de la Cluj-Napoca. „Atât Loredana Pop cât și Marcu Valtăr sunt pe lista cu care PDL a candidat la alegerile locale din 2012. Marcu Valtăr este al treilea pe lista de rezervă, însă a fost propus ele pentru că cel de al doilea pe listă, Horea Florea nu a dorit să intre în Consiliul Local din motive profesionale. Mandatul pe care l-am dat celor doi vizează problemele juridice în cazul Loredanei Pop, iar în cazul lui Vatăr, el a mai fost consilier local și s-a ocupat de probleme de sport, astfel că își va păstra aria de expertică”, a explicat Radu Moisin, copreședinte al organizației municipale a noului PNL Cluj.

Loredana Pop cât și Marcu Valtăr fac parte în pezent din Consiliul de Administrației a Companiei de Transport Local Cluj din subordinea Consiliul Local, ca reprezentând fostul PDL. Loredana Pop este avocat în baroul Cluj și destinul său politic se leagă de cel al europarlementarului Daniel Buda a cărui șefă de cabinet a fost în timpul mandatului de parlamentar. Marcu Vantăr a mai fost consilier local în mandatul lui Sorin Apostu și are fosrte mulți ani de muncă în cadrul Remarul 16 februarie.

Adrian Popa și Ovidiul Turdean au demisionat anul trecut din Consiliul Local. Vezi de ce:

Ultima zi de consilier local a lui Adi Popa: despre 14 ani de politică şi administraţie, cu primarii Emil Boc şi Sorin Apostu şi prietenul Arpi Paszkany

Business sau administraţie? Sala de Sticlă sau sălile de judecată? Ovidiu Turdean, despre demisia de la primărie, ieşirea din partid şi planurile de după

 

Sursa foto: ziuadecj.ro, Loredana Pop (Pagina de Facebook)

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare