Închide

Dezastru în Florești. Se aruncă în continuare gunoi din construcții în Someș sau pe dealuri

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 08, 2021 0 310

Un filmuleț de la finalul lunii mai arată exact cum se aruncă în Florești cu nonșalanță gunoiul din construcții direct în Someș. În 8 iunie, un consilieri local sesizează depozitări legale de gunoi pe dealurile din localitate, după ce oamenii l-au contactat nemulțumiți că Primăria din comună a abandonat lupta cu drone și camere de supravegheat împotriva celor care aruncă gunoiul în zone interzise.
„Am formulat azi o sesizare către Primăria Florești, la solicitarea unor floreșteni din zona străzii Razoare, care au observat o depozitare ilegală de deșeuri din construcții și nu numai.
M-am implicat pentru că, desi a fost solicitată intervenția Politiei Locale Floresti, celor care au formulat sesizarea li s-au pus întrebări legate de prezența lor în zona respectivă, care este în extravilan, nicidecum nu au fost făcute demersuri de identificare a celor care au depozitat gunoiul pe teren. Menționez că cetatenii respectivi au facut sesizări în mod repetat pe aceasta temă, dar situația este în continuare neschimbată”, a semnalat consilierul local din Florești, Mariu Todoran.
Un alt filmuleț (din 30 mai) arată cum o persoană aruncă fără nicio problemă un sac cu gunoi din construcții direct în râul Someș. Cel care a realizat filmarea deplânge situația din comună unde Primăria a anunțat că se vor intensifica controalele legate de depozitările ilegale de gunoi dar și că se vor monta camere de supraveghere în zonele sensibile.

Vezi și:

S-a declarat „stare de război” în Florești. Primarul Pivariu anunță că îi va vâna cu dronele pe cei care aruncă deșeuri pe spațiile verzi și amenință că va aplica amenzi și va confisca toate mașinile din care se aruncă gunoi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare