Închide

Detalii în cazul accidentului de circulație de ieri cu 2 morți când o mașină a fost izbită de un tren: șoferul nu avea permis de conducere, mașina era radiată din circulație

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 12, 2019 0 225

Șoferul care a provocat ieri un accident de circulație când nu a acordat prioritate de trecere unui tren iar mașina sa a fost spulberată, iar șoferul și pasagerul din mașină au murit pe loc din cauza traumelor suferite, nu avea permis de conducere.

Mai mult, spun polițiștii în urma verificărilor, nu doar că șoferul nu avea permis de conducere, dar mașina cu care se deplasa era radiată din circulație.

Amintim, o mașină a fost spulberată de tren în Cluj iar cei doi ocupanți ai mașinii au decedat ieri după-masă, pe calea ferată Cluj-Napoca – Oradea, între haltele Gârbău și Macău. La fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care a constatat că cei doi bărbați care se aflau în mașină în momentul accidentului au suferit traume incompatibile cu viața. „Decesul acestora a fost declarat pe loc”, a declarat aseară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Șoferul era un bărbat de 45 de ani din localitatea Viștea, comuna Gârbău. Pasagerul mașinii era un bărbat de 53 de ani din comuna Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare