Închide

Dej24: Fosta cumnată a criminalului prins miercuri la Dej: „Sora mea mi-a spus că e posibil ca el să fi comis o crimă”

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 12, 2019 0 208

Dej24.ro a reușit să obțină o întâlnire cu fosta cumnată a suspectului arestat miercuri la Dej în cazul crimei lui Valerie Graves și să afle mai multe detalii despre viața acestuia.

„El era un tip bun, foarte harnic și muncitor și obișnuia să trimită bani acasă să-și ajute familia. El chiar a fost plecat cu sora mea în Marea Britanie… și ea a lucrat o perioadă la o spălătorie auto. Sora mea a fost înșelată… Cristi și-a găsit o iubită, din ce am înțeles pe Facebook și s-a despărțit de sora mea. Alaltăieri când au venit polițiștii m-am dus cu ea într-o altă cameră și am întrebat-o de ce au venit acești oameni la noi în casă… Mi-a spus că e posibil ca el să fi comis o crimă”, a declarat, pentru Dej24.ro, fosta cumnată a suspectului acuzat de crimă.

Chiar dacă a ucis-o cu sânge rece pe Valerie Graves în localitatea Bosham, West Sussex, Marea Britanie, Cristian Sabou era cunoscut în localitatea în care și-a întâlnit partenera cu care a făcut doi copii, Gârceiu, comuna Crișeni, județul Sălaj, drept un om muncitor, liniștit și harnic.

Citește și:

Suspect de omor în Anglia, prins de polițiști în Cluj după 6 ani

Nici un comentariu

Scrie un comentariu