Închide

Destinații noi, cu zbor din Cluj, din martie 2017. Unde poți să pleci și cu cât

EconomieTop News by Actual de Cluj - dec. 13, 2016 0 818

Pasagerii din Cluj vor putea zbura spre patru destinații noi începând cu martie anul viitor: Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta, au anunțat reprezentanții companiei aeriene low cost Wizz Air.

Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, a mai precizat conducerea companiei, care a anunțat deschiderea a şase noi rute către cinci ţări (dintre care două, mutate recent de la Târgu Mureș, sunt deja disponibile) – Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt Hahn, Larnaca şi Malta.

rute-noi-wizz-2017

 

Noile rute vor fi introduse începând cu sfârşitul lui martie 2017, iar bilete costă de la 39 de lei. Wizz Air mai anunță o creștere a frecvenței pe cele mai populare zboruri din Cluj-Napoca – spre Basel, Barcelona, Nuremberg, Milano Bergamo, Dortmund și Londra Luton. A şasea aeronavă presupune o investiţie de 98 de milioane de euro și crește cu 36 de locuri de muncă directe echipa din Cluj-Napoca, formată din 163 de angajaţi.

 

frecvente-noi-wizz

 

Wizz Air a ajuns să opereze 34 de rute către 16 ţări, inclusiv ruta internă către Bucureşti. În ultimele 12 luni, până la 30 noiembrie 2016 Wizz Air a transportat aproximativ 1,3 milioane de pasageri către şi de la baza sa din Cluj-Napoca.

Compania a deschis rute noi și de pe alte aeroporturi din țară:  de la Suceava spre Veneţia Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, dar şi de la Craiova spre Koln, Liverpool şi Madrid, toate cu începere din luna martie 2017.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare