Închide

Despărțire la U BT Cluj. „Vă mulțumesc vouă, fanilor , m-ați făcut să mă simt ca și acasă”

Sport by Catalin Suciu - ian. 13, 2016 0 237

Americanul Darrious Hargrove și-a reziliat contractul cu U BT Cluj, după doi ani și jumătate petrecuți la formația lui Marcel Țenter.

„Am început construcția acestei echipe în cadrul unui proiect pe doi ani, în care să ne bazăm pe un grup de jucători pentru a obține performanțele pe care echipa și suporterii noștri le doresc. În centrul acestei construcții, am reușit să îl readucem, cu eforturi, pe Kyndall Dykes, iar cu ajutorul lui Filip Adamovic, Ivan Zigeranovic și Darrious Hargrove am dorit să facem acest lucru, în condițiile în care Kalnichenko ar fi primit cetățenia română. Am avut discuții în vară cu toți jucătorii privind rolurile lor în acest sezon și în cel viitor, am căzut de acord asupra lor, însă, în condițiie în care Kalnichenko nu a obținut încă cetățenia, au apărut probleme în rotația jucătorilor străini și neacceptarea rolurilor stabilite. Am avut o discuție împreună cu președintele clubului și cu Darrious și am căzut de comun acord ca, începând de astăzi, colaborarea noastră să ia sfârșit. Îi suntem recunoscători pentru tot efortul și valoarea pe care Darrious le-a adus echipei și îi urăm mult succes în continuare!”, a spus antrenorul Marcel Țenter pentru site-ul oficial al clubului..

Hargrove și-a luat adio de la suporterii Universității într-o postare pe facebook

„Le mulțumesc fanilor pentru suportul pe care mi l-au acordat în ultimele două sezoane și jumătate. Ați fost cu adevărat buni cu mine și m-ați făcut să mă simt ca și acasă!!! Detest faptul că trebuie să plec, dar asta este cel mai bine în acest moment.  Deci, încă o dată mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.”

Hargrove

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare