Închide

Derby-ul U Cluj-CFR ajunge în liga a III-a. Răspunsul prompt al „studenților” după ce rivalii au anunțat că își înscriu echipa a doua în aceeași serie

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 07, 2017 0 1270

CFR Cluj își reface echipa secundă pe care vor s-o înscrie în al treilea eșalon, unde va evolua și Universitatea Cluj.

Astfel, derby-ul dintre CFR și U se va disputa și în treilea eșalon. CFR-ul vrea să-și creacă mai mulți jucători tineri și să-i rodeze la echipa secundă. De asemenea, fotbaliștii care nu vor prinde lotul echipei mari vor evolua pentru CFR II.

Intenția „feroviarilor” nu-i sperie însă pe cei de la „U” Cluj:

„Noi vom avea o echipă foarte puternică și dacă vom fi concentrați nu cred că vom avea probleme să obținem promovarea. Nivelul e foarte scăzut la liga a III-a, e slab, e foarte slab. Lucrăm la transferuri, discutăm și acum cu cinci-șase fotbaliști care, cred eu, vor semna cu noi. E treaba CFR-ului ce face, e loc pentru toată lumea în fotbal, pe mine nu mă sperie deloc că ei își înscriu echipa secundă aici. E treaba CFR-ului ce face. Noi ne vedem de ale noastre și, cum v-am spus, vom avea o echipă foarte puternică. Avem un nucleu de jucători experiemntați, avem tineri foarte talentați și vor mai veni jucători. Promovarea va fi la mâna noastră, nu va exista o echipă mai bună decât Universitatea Cluj în liga a III-a”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro.

CITIȚI ȘI: “U”, gata să renunțe la o promovare. “Lucrul ăsta e cel mai important!” Ce măsură urgentă solicită Ioan Ovidiu Sabău pentru a face performanță

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.