Închide

Denunţătorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sănătăţii a fost văzut noaptea ieşind din clădirea DIICOT. „Unele persoane cu funcţii publice fac favoruri ziua pentru infractori şi DIICOT îi audiază noaptea? Cum este posibil aşa ceva?”

ActualitateSănătateTop News by Catalin Suciu - ian. 05, 2018 0 1901

Emanuel Ungureanu, cel de la care a pornit cazul Lucan, susţine că a primit informaţii conform cărora ministrul Sănătăţii a fost văzut noaptea ieşind din clădirea DIICOT.

”Sunt uluit! Am primit acum o veste care îmi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT.Din informaţiile pe care le-am primit de la un medic care locuieşte lângă sediul DIICOT din Bucureşti, acesta mi-a mărturisit că l-a văzut ieri noapte pe Ministrul Sănătăţii Florian Dorel Bodog ieşind din clădirea acestei instituţii. Bodog s-a întâlnit cu Lucan de mai multe ori în timpul controlului DIICOT şi acum este audiat <noaptea ca hoţii>. De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea? Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz? Primarul Clujului i-a acordat împreună cu consilierii locali fideli facilităţi uzinei de făcut bani a familiei Lucan, Lukmed prin două hotărâri de Consiliu Local date la lumina zilei. Unele persoane cu funcţii publice fac favoruri ziua pentru infractori şi DIICOT îi audiază noaptea? Cum este posibil aşa ceva?”, a scris  deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa de facebook.

„Domnu’ Bodog a intervenit pentru a-l ajuta pe Lucan. Am date certe că Lucan s-a văzut cu el de cel puțin două ori. Bodog este rudă prin alianță cu Lucan, i-a nășit o nepoată din Oradea”, mai spune el.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.