Închide

Circ la radio pe tema corupției între liderul local PSD și primarul Emil Boc

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 05, 2018 0 1682

Dimineață cu sare și piper în emisiunea „Dimineți în Realitate” de la Realitatea FM Cluj, unde  a fost invitat primarul Emil Boc.

După ce la începutul emisiunii, edilul-șef a dezbătut subiectul Mihai Lucan, ajungând ulterior la taxe și impozite locale, pe finalul emisiunii a intervenit prin telefon Horea Nasra, liderul PSD Cluj. Iar de aici spiritele s-au inflamat, după ce Nasra i-a cerut lui Boc să spună exact ce relație a avut cu fostul șef al Institutului de Transplant Renal, cercetat acum de DIICOT pentru mai multe infracțiuni.

Redăm din dialogul purtat de cei doi:

NASRA: –  Deputat Horia Nasra sunt și aș avea câteva întrebări. În urma a ceea ce a spus Ungureanu, în lumina dezbaterii dinb ultima perioadă… Cred că în ultimii ani s-a dovedit că au fost extrem de multe fapte de corupție în Cluj. De la Sorin Apostu la cazul Lucan. Aziu vreți să vorbiți de taxe, impozite….

BOC: Ar fi bine dacă ați păstra 28 de milioene de euro la Cluj. Sunteți o morișcă… Cum ați votat pentru 28 de milioane la Cluj?

NASRA: Cum ați tăcut dumneavoastră și toate aceste gulere albe și mafie politică, economică, care vă protejează pe dumneavoastră? Trebuie să explicați exact ce legătura ați avut cu Lucan.

BOC: Da mă lăsați și pe mine să vorbesc?

NASRA: Ați fost în concediu cu el?  Ați plătit intervențiile chirurgicale? Aveți chitanță? De ce ați insistat pentru sponsorizarea Institututlui de Transplant când se vorbea în tot orașul că acolo se petrecea ceva necurat?

BOC: Toate spitalele  au primit finanțări din Consiliul Local cu votul consilierilor PSD.

NASRA: Domnule Boc, nu conteaza partidul.

BOC: Domnule Nasra, ce-ati facut să nu piardă Clujul 28 de milioane de euro? Sunteți o moară fără sfârșit.  Domnule, ce-ai făcut să nu piardă Clujul 28 de milioane de euro? Eu sunt mai relaxat ca niciodată, n-am nimic de ascuns. Ați stat și ați dormit în parlament, sunteți o nulitate parlamentară a Clujului. Ce-ați făcut să nu piardă Clujul 28 de milioane de euro?

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.