Închide

VIDEO „De carte nu scapi!” „Nici nu vreau!”. Sute de pachete de cărți distribuite gratis azi în Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - oct. 03, 2015 0 435

Sute de cărți au fost distribuite astăzi în centrul Clujului de voluntarii unui festival ce încearcă să-i educe pe clujeni să citească mai mult. Cărțile au fost împachetate, astfel că cei care le-au primit nu au aflat ce cărți au decât după ce au deschis coletul, inscripționat cu un mesaj edificator.

decartenuscapi„De carte nu scapi!”, așa stă scris pe fiecare dintre sutele de pachete de cărți distribuite azi în centru de voluntarii Festivalului de Carte Transilvania, ce începe marți în centrul Clujului, în piața Unirii. Multe pachete au fost distribuite, dar multe altele au fost lăsate la vedere în diverse locuri publice – de exemplu, la intrarea în decrepitul hotel Continental, ori chiar pe jos, pe latura de Vest a pieței Unirii, pe pietonala Eroilor ori în piața Matei Corvin și în parcul central.  Mulți dintre tinerii aflați la terase în piața Matei Corvin au cerut cărți voluntarilor. „Ce scrie pe pachet, De carte nu scapi? Păi nici nu vreau!”, a exclamat unul dintre ei.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania debutează în 6 octombrie cu un Marș al Lecturii și prezintă oferta a nu mai puțin de 60 de edituri din țară.

Citește și:

Marș al lecturii la Cluj

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu