Închide

Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj. „Anunț ce fac până de Anul Nou. Am mai multe oferte”

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 23, 2019 1 422

Antrenorul CFR-ului e tentat să plece în această iarnă de la campioană. Dan Petrescu a anunțat că are mai multe propuneri și negociază cu câteva cluburi din străinătate.

Dan Petrescu a luat două titluri cu CFR Cluj și conduce Liga 1 și în acest moment. Mai mult, a reușit să se califice în 16-imile Europa League cu CFR dintr-o grupă aparent imposibilă, cu Celtic, Lazio și Rennes.  Totuși, Petrescu vrea să plece. „Sunt mai multe oferte, sunt discuții cu mai multe cluburi. Uneori antrenorul se gândește și la propriul său interes. Conducerea nu vrea să plec, dar vom vedea. Voi anunța până de Anul Nou ce fac”, a spus Petrescu.

Antrenorul e nemulțumit și de ce se întâmplă la CFR în privința sancțiunii de înterzicere a transferurilor. Campioana a fost penalizată de UEFA cu 200.000 de euro fiindcă a încălcat fair-play-ul financiar, dar lovitura cea mai puternică a venit de la FRF. CFR Cluj a primit interdicție la transferuri. Calificată în primăvara Europa League, unde va juca cu FC Sevilla, campioana României nu poate transfera nici măcar jucători liberi de contract în această iarnă! Acesta este unul dintre argumentele pe care le ia în calcul și Petrescu când se gândește să plece.  În plus, tehnicianul consideră că a făcut tot ce se putea la CFR, iar din vară echipa trebuie reconstruită din temelii, fiindcă foarte mulți titulari sunt la final de carieră.

Un comentariu

  1. Ma gandesc ca de data asta Bursucul se va gandi serios sa pape pireut cu furculita nu cu degetele si sa-i injure pe jucatorii straini tot in limba romana..

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare