Închide

Dan Petrescu, după victoria cu Rennes: „Dacă jucam așa în următoarele meciuri, nu facem nici un punct”

Sport by Catalin Suciu - oct. 25, 2019 0 117

Antrenorul clujenilor e nemulțumit de evoluția CFR-ului din repriza a doua cu Rennes. Reamintim, CFR s-a impus cu 1-0 în Franța, după un meci pe care l-a jucat în superioritate numerică.

„Repriza a doua a fost foarte slabă, victoria nu știu dacă e meritată. Sunt supărat pe jucători, nu mi-a plăcut ce am văzut. Dacă jucăm așa în următoarele 3 meciuri, facem zero puncte și primim 10 goluri! De la toți cei care au intrat pe teren mă așteptam la mai mult. Nu am fost mulțumit de niciun jucător. În schimb, am înțeles de ce Rennes a bătut PSG de 2 ori în ultimele 3 luni. Au o dorință excelentă de fotbal, sunt extraordinari și mi-ar plăcea și mie să am un public ca al lor”, a explicat Dan Petrescu la microfonul TV Digi Sport.

CFR Cluj e pe locul secund în grupa E de Europa League, cu cu 6 puncte. Lideri sunt cei de la Celtic Glasgow, care au învins Lazio Roma, 2-1, cu 7 puncte. Lazio e pe 3, cu doar 3 puncte, în timp ce Rennes e ultima cu un punct.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare