Închide

CFR, victorie cu mari emoții în Franța. Campioana României visează la primăvara europeană

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 25, 2019 0 126

CFR a câștigat cu mari emoții partida cu Rennes, din deplasare, meci în care s-a jucat cu ocaziile în prima repriză, iar în partea a doua a cedat inexplicabil, deși a jucat cu doi oameni în plus pe teren.

Francezii, mari favoriți înainte de startul meciului, dar au rămas cu un o mai puțin încă din startul meciului. Portarul Mendy l-a faultat pe Traore și a primit roșu! În poartă a intrat un adolescent de 16 ani, aflat la primul meci la Rennes.  Deac l-a învins frumos! Era 1-0 pentru CFR Cluj după 9 minute din meci.

Clujenii au forțat desprinderea, dar s-au jucat cu focul. Francezii i-au mai făcut un cadou CFR-ului, după un penalty produs de Boli. Niang a tras pe lângă! Până la pauză, clujenii au ratat câteva ocazii imense prin Djokovic, Deac sau Boli, fiecare ratând din poziții ideale, de la câțiva metri.

Repriza secundă începe nesperat de bine pentru ceferiști. Gazdele primesc un nou cartonaș roșu după faultul dur făcut de Camavinga (46). Abia începuse partea secundă și se părea că nimic n-o poate opri pe CFR din drumul spre victorie. Inexplicabil, campioana României a căzut, iar francezii au prins aripi. Cu doi oameni în plus, Rennes a dominat. De necrezut. Ca și cum CFR-ul ar fi avut doi eliminați!  Norocul a fost de partea CFR-ului, care a trăit cu mari emoții finalul. Susic a fost și el eliminat pentru al doilea galben! Clujenii au rezistat. Au bifat încă 3 puncte și sunt în cărți pentru primăvara europeană. După 3 partide, CFR are 6 puncte și e a doua în grupă, după Celtic, care are 7.

Echipele de start:

Rennes: Mendy – Traore, Gnagnon, Morel, Maouassa – Raphinha, Camavinga, Bourigeaud, Del Castillo – Hunou, Niang
Antrenor:: Julien Stéphan

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Bordeianu, Djokovic, Culio, Deac – Traore, Omrani

Rezeve: Jesus Fernandez, Pașcanu, Păun, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon

Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Alexei Eskov. Asistenți: Dmitri Mosiakin, Valeri Dancenko (toți din Rusia)

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.