Închide

Dan Petrescu, după victoria cu Dinamo: „Nu suntem plăcuți ochiului. La mine, dacă nu faci faza defensivă nu ai nici o șansă să joci”

Sport by Catalin Suciu - nov. 19, 2017 0 451

Antrenorul „feroviarilor” spune că a avut noroc în prima repriză, dar finalul meciului l-a prins mulțumit. El le cere tuturor jucătorilor săi să se apere.

„A fost un meci foarte greu pentru că aveau nevoie neapărată de victorie. Ştiam că vor risca dacă vom tine 0-0 cât mai mult. Am avut noroc că nu am primit gol în prima repriză. Am controlat jocul după pauză şi am controlat jocul până la final. Nu înţelegeam de ce greşim pase, nu aveam iniţiativă. Parcă aşteptam să facă altcineva ce trebuia să facem noi. Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam meciul. Când matematic vom fi în play-off, vom vorbi despre titlu. Nu suntem plăcuţi ochiului. Toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza defensivă nu ai nici o şansă să joci la mine. Omrani a fost cel mai bun fundaş al nostru”, a spus Petrescu imediat după meci.

După 18 etape CFR e pe primul loc în Liga 1, cu 40 de puncte şi e urmată de FCSB, cu 38 de puncte şi de Craiova (36 de puncte).

Citiți și:

CFR, victorie mare pe terenul lui Dinamo. Omrani și Culio au marcat și duc echipa din nou pe locul 1

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.