Închide

CFR, victorie mare pe terenul lui Dinamo. Omrani și Culio au marcat și duc echipa din nou pe locul 1

SportTop News by Catalin Suciu - nov. 19, 2017 0 569

Echipa condusă de Dan Petrescu revine pe prima poziție, după un succes important obținut în deplasare coroborat cu înfrângerea lui FCSB la Iași.

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la București, în fața lui Dinamo, după reușitele semnate de Omrani și Juan Culio.

Dinamo forțează cu ultimele forțe intarea în play-off, dar jocul promis de Miriuță se lasă așteptat. Echipa e demotivată, mai ales după abandonul finanțatorului Ionuț Negoiță, decis să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare. Doar că, scoasă pe tarabă, Dinamo nu strălucește, ci pare și mai prăfuită. 4 milioane ar trebui să achite un virtual cumpărător, dar acesta ar trebui să dețină și o baghetă magică cu care să reseteze tot fotbalul dinamovist.

Miriuță se agită pe margine așa cum o făcea pe banca CFR-ului, însă la București nu e ca la Cluj pentru că Nedelcearu, Oliva, Romera sau Rivaldinho se înțeleg atât de bine cât s-ar înțelege niște străini aflați pentru prima dată în același loc. „Am încercat să unesc vestiarul”, spunea antrenorul dinamovist. Doar că la Dinamo toți ridică mâinile și se cer afară, în străinătate. Fotbaliștii din Groapă dau impresia că joacă mereu la trecerea timpului. Fotbalul e o corvoadă pentru ei.

CFR-ul tot mingi lungi, neimpresionant, însă are câteva sclipiri în joc pentru că Deac e în formă, Culio la fel. Hoban și Camora, Omrani, toți trag pentru echipă.

După 0-0 la pauză,  CFR încrie de două ori. Katsikas îi face cadou o minge lui Deac, el trimite în fața porții, iar Omrani înscrie (49). Deac obține apoi un penalty după o intervenție ridicolă a lui Maxi Oliva, un tackling aiurea, și Culio închide partida fără emoții, cu o execuție de manual (55).

Fanii lui Dinamo scandează, ironic, „campionii, campionii”. Câinii lui Miriuță sunt învinși pentru a câta oară în acest sezon… CFR-ul urcă pe 1.

Dinamo – CFR 0-2

Au marcat: Omrani (49), Culio (55)

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva – Nascimento, Anton- Corbu, Rivaldinho, Salomao – Bokila
Rezerve: Brănescu, Hanca, Nemec, Dudea, I. Șerban, Marici, Longher
Antrenor: Vasile Miriuță

CFR: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora (cp) – Hoban, Culio – Damjan Djokovici, Deac, Nistor – Omrani
Rezerve: Vîtcă, Peteleu, Mureșan, Mailat, Nouvier, Paun, Balde
Antrenor: Dan Petrescu

foto: gsp.ro

Citiți și:

Dan Petrescu, după victoria cu Dinamo: “Nu suntem plăcuți ochiului. La mine, dacă nu faci faza defensivă nu ai nici o șansă să joci”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
Tags

Articole similare