Închide

„U” Cluj se alătură campaniei „Donăm împreună”. Donezi sânge și poți salva o viață

ActualitateSport by Catalin Suciu - nov. 19, 2017 0 591

Cei care vor dona sânge în cadrul campaniei „Donăm împreună” vor primi un bilet la partida dintre FC Universitatea Cluj şi CSM Avântul Reghin, care va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 15:30, pe Cluj Arena.

„Donăm împreună, UBB dă startul!” este o campanie de donare de sânge organizată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai în perioada 20-24 noiembrie 2017, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, FC Universitatea Cluj, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și Centrul Mobil de Transfuzii Târgu-Mureș.

„Implicarea în comunitate constituie una dintre direcțiile majore de acțiune incluse în Strategia Universității Babeș-Bolyai care, departe de a fi o instituție izolată, este, din ce în ce mai mult implicată în viaţa comunităţii. Ajunsă acum la cea de-a patra ediţie, campania „Donează şi tu! UBB dă startul”, inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai, a reușit, prin donatorii săi, să colecteze sânge pentru aproape 2.000 de persoane din întreaga țară, contribuind în modul cel mai real la salvarea vieților”, afirmă purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieș.

Campania inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai își dorește să fie mai mult decât un eveniment punctual, obiectivul major al acesteia fiind acela de a crea un comportament constant, consecvent în ceea ce privește donarea de sânge.

În acest sens, pe lângă campania propriu zisă de donare, care va avea loc în perioada 20-24 noiembrie 2017, voluntarii UBB și cei ai USAMV Cluj-Napoca vor organiza o campanie de informare cu privire la fenomenul donării, aceasta urmând să se desfășoare, în perioada 13-17 noiembrie 2017, în toate facultățile Universității Babeș-Bolyai și ale Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Campania de donare de sânge „Donăm împreună! UBB dă startul” va avea următorul program:

20 – 21 noiembrie – Centrul Regional de Transfuzie Cluj (str. N. Bălcescu nr. 18)
22 noiembrie – Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu (str. Pandurilor nr. 7)
23 noiembrie – campusul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Calea Mănăştur nr. 3-5)
24 noiembrie – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB (str. Teodor Mihali nr. 58-60)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare