Închide

Cutii de donații pentru refugiații din Ucraina în foaierul Teatrului Național, înainte de fiecare spectacol

Actualitate by Mihai Prodan - mart. 02, 2022 0 92

Cutii de donații pentru refugiații din Ucraina în foaierul Teatrului Național, înainte de fiecare spectacol, care la rândul său va începe cu un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

În semn de solidaritate faţă de poporul ucrainean, Teatrul Național din Cluj-Napoca anunță că în foaierul clădirii, înainte și după fiecare spectacol, va fi amplasată o urnă, banii strânși urmând a fi depuși într-un fond destinat refugiaților din Ucraina, unde clujenii pot contribui și cu transferuri de fonduri. Totodată,d e ieri spectacolele Teatrului Național vor începe cu un moment de reculegere pentru victimele războiului, precum şi de un îndemn la rugăciune pentru toți cei care trăiesc în Ucraina în această perioadă tulbure.

Uniunea Ucrainenilor din România – filiala Cluj a deschis un fond special, denumit ”Pentru pacea în Ucraina și solidaritate cu poporul ucrainean”, în vederea acordării de sprijin umanitar cetățenilor ucraineni din zonele afectate de conflict. Ajutoarele în bani pot fi trimise în conturile deschise la Banca Comercială Română, sector 1 București:

cont în RON: IBAN RO69 RNCB 0209 0061 5787 0001
cont în USD: IBAN RO42 RNCB 0209 0061 5787 0002

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism Berlin.

Articole similare