Închide

Cunoscutul vânzător ambulant de odorizante auto în centrul Clujului Robert Lukacs, cu căruciorul său branduit ”Robi”, a fost prădat vineri seara, două persoane au furat odorizante de două sute de lei

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 16, 2024 0 115

Cunoscutul vânzător ambulant de odorizante auto în centrul Clujului Robert Lukacs, cu căruciorul său branduit ”Robi”, a fost prădat vineri seara, două persoane au furat odorizante de două sute de lei.

Lukacs a arătat că fapta s-a întâmplat vineri seara în jurul orei 22. ”Doi indivizi sau doi domni au furat din cărucior de vreo 200 de lei odorizante Paloma fiole de vanilie”, a arătat acesta. Poliția s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la camerele de supraveghere din zonă care arătau cum doi bărbați prăduiesc căruciorul. ”În urma unor articole apărute în spațiul public privind furtul unor produse aparținând unui comerciant clujean, Poliția municipiului Cluj-Napoca a demarat cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis azi IPJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare