Închide

Cunoscutul actor Claudiu Bleonț candidează la primăria Beliș. E curtat de USR

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - iun. 09, 2020 0 1022

Actorul Claudiu Bleonț a povestit pentru Monitorul de Cluj că intenționează să candideze pentru Primăria clujeană Beliș, unde s-a mutat de ceva timp, fiind extrem de apropiat de zona Apusenilor. Bleonț a precizat că dorește să se implice în comunitate.

„M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc.  Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a declarat Claudiu Bleonț, pentru Monitorul de Cluj.

El a spus că intenționază să candideze independent, dar că ar fi în discuții și cu unele partide, pentru a obține sprijin politic.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, actorul Claudiu Bleonț e curtat de reprezentanții USR: „În acest moment, formațiunea politică nu are un candidat în comuna Bleiș și suntem în discuții și cu domnul Bleonț”, a spus un membru USR Cluj pentru Actual de Cluj

Liderul PNL, Danile Buda, a precizat că a aflat de prezența lui Bleonț în Beliș, dar că partidul său are deja stabilit un candidat propriu pentru Primărie.

În prezent, primăria Beliș e condusă de primarul PSD, Viorel Mariș, care are o serie de probleme penale. Deputatul social democrat, Horia Nasra a informat că nu e clară situația lui Matiș, dar că PSD Cluj n-a făcut oricum niciun demers pentru a-l coopta pe Bleonț în echipă.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu