Închide

Cum se disculpă firma care a organizat spectacolul pe gheață amânat cu o zi și încălțată cu amenzi de 10.000 de euro după zeci de plângeri la Protecția Consumatorului: ” toate aceste neplăceri, au survenit exclusiv din vina firmei de producție a patinoarului”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 10, 2019 0 746

Firma care a organizat evenimentul de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, soldat cu zeci de plângeri la Protecția Consumatorului, amenda maximă permisă de lege de peste 10.000 de euro după numeroasele nereguli în organizare, se disculpă și spune că va organiza și pe viitor evenimentul, doar că va schimba subcontractorul pe care îl consideră vinovat de toate problemele.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat la eveniment, toate aceste neplăceri, au survenit (sic-n.red.) exclusiv din vina firmei de producție a patinoarului”, arată reprezentanții acesteia. ”Show-ul Kings On Ice a fost amânat pe duminică, ora 9:30, din cauza întârzierii realizării patinoarului de către firma de producție din Ungaria. Aceasta a realizat de mai multe ori suprafața de gheață pentru evenimentul Kings On Ice; argumentul pentru care s-a și optat la o colaborare cu aceștia. Neprofesionalismul acestei firme, a afectat (sic-n.red.) munca din spatele evenimentului, începută de peste un an, de catre echipa noastra. În calitate de organizatori, am oferit suport logistic, curent, utilaje, apă curentă, personal în plus pentru a ajuta la realizarea patinoarului și până sâmbătă la ora 18, firma de producție ne-a indus în eroare, garantându-ne că patinoarul va fi la standardele cerute de artisti și agreate contractual. Show-ul nu a suferit nicio modificare, durata programului s-a datorat excluderii pauzelor programate initial dintre momentele artistice, având în vedere că tot în aceași zi, avea loc si la Budapesta Kings On Ice”.

Spectacolul programat pentru sâmbătă ar fi trebuit să dureze trei ore, dar amânat pe duminică acesta a durat doar 70 de minute iar calitatea acestuia a lăsat de dorit după ce nici în ziua următoare suprafața gheții nu era la standarde. ”Niciun patinator nu s-a accidentat, mulți dintre ei au participat și duminică seara în Budapesta, mai puțin Maria Acevedo si Alfonso Campa, cu momentul de acrobații aerian și Vanessa James și Morgan Cipres, artiști special veniți doar pentru Kings On Ice din Cluj-Napoca”, au adăugat organizatorii spectacolului de la Cluj.

Zeci de reclamații după spectacolul pe gheață eșuat, de la Sala Polivalentă, organizatorii amendați cu 10.000 euro

Să mai spunem că miile de spectatori sosiți sâmbătă seara la eveniment au fost informați că acesta se amână pentru dimineața următoare la o jumătate de oră după ce spectacolul ar fi trebuit deja să înceapă. Au curs reclamațiile către Protecția Consumatorului, care cu celeritate a soluționat cazul și a încălțat firma organizatoare cu două amenzi care totalizează peste 10.000 de euro, maximul permis de lege. Citește detalii:

Zeci de reclamații după spectacolul pe gheață eșuat, de la Sala Polivalentă, organizatorii amendați cu 10.000 euro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu