Închide

Cum să vezi filme bune la Cluj, cu bani puțini – sau chiar gratis

ActualitateCulturăFilmTop News by Actual de Cluj - mai 01, 2015 0 1170

Uitați prețurile mari de la multiplex-urile din cele două mall-uri: găsiți variante mai ieftine, poate nu la block bustere, dar la filme în general bune, pe bani mult mai puțini – 5 lei, sau chiar gratis.

Deși frecventat de prea puține persoane – o medie în timpul săptămânii de 40 de persoane la o capacitate de 190 de locuri – chiar dacă accesul e gratuit, cinematograful Mărăști oferă în fiecare zi câte o proiecție, la ora 17 – unde intrarea e gratuită, iar condițiile de vizionare sunt comparabile cu orice cinematograf de mall. De exemplu la începutul acestei săptămâni a fost proiectat timp de trei zile la ora 17, în 24, 25 și 26 aprilie filmul Ice Age: Continental Drift, din 2012. Și în weekend proiecțiile sunt programate tot la ora 17 – exceptând acest weekend, și ziua de 1 Mai, când cinematograful e închis.

Și la cinematograful „Florin Piersic” puteți intra cu bilete ieftine – dar numai miercurea: 8 lei pentru un bilet, iar biletele la filmele 3D costă 10 lei.
La cinematograful Victoria puteți viziona filme la prețuri foarte mici față de oferta din mall-uri: de exemplu accesul la proiecția din fiecare sâmbătă sau duminică de la ora 13 costă doar 5 lei. Elevii, studenții și pensionarii plătesc, pe baza unei legitimații doveditoare, 8 lei pentru un bilet, în afară de spectacolul de la ora 13 când accesul e gratuit. De altfel, prețul întreg, la orice vizionare de la cinematograful Victoria, e de doar 10 lei, iar la ora 15 accesul se face pentru doar 7 lei.

Cinematograful e deschis și de 1 Mai. Iată programul, începând de azi:

cinemavictoriaprogram17mai

Nici un comentariu

Scrie un comentariu