Închide

Cum s-a petrecut accidentul dintre o mașină și un microbuz de pe Feleac, cu 16 răniți

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 17, 2023 0 529

Gravul accident de circulație de pe Feleac din urmă cu două ore, în care a fost implicat un microbuz încărcat cu pasageri, a fost provocat de șoferul unei mașini care a pierdut controlul asupra acesteia.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.10 în comuna Feleacu, pe DN1 E60. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Câmpia Turzii, a condus un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca, iar într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj. La fața locului au fost evaluate de către echipajele medicale un număr de 16 persoane, dintre care una fiind conducătorul autoturismului. Toate cele 16 persoane consultate medical au fost transportate la spital.

Testările cu aparatul etilotest ale șoferilor au indicate rezultate negative.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului. La ora publicării acestei știri, 13.19, se circulă alternativ.

Citește și:

https://actualdecluj.ro/grav-accident-de-circulatie-pe-feleac-intre-o-masina-si-un-microbuz-la-fata-locului-a-sosit-si-elicopterul-smurd-10-ambulante-la-fata-locului/

Nici un comentariu

Scrie un comentariu