Închide

Cum îl descrie fostul premier Orban pe președintele Iohannis: Este foarte greu de citit. Şi-a mascat totdeauna foarte bine sentimentele, adevăratele intenții. Nu obișnuia să dea ordine

ActualitatePoliticaSinteză știri naționale by Actual de Cluj - iun. 10, 2023 0 205

Fostul prim-ministru şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban a făcut, la Prima TV, dezvăluiri despre modul în care comunica, în perioada în care era şef al Guvernului, cu preşedintele Klaus Iohannis, relatează News.ro. Orban a povestit că marea problemă pe care a avut-o în relaţia cu preşedintele este că acesta „este greu de citit” şi a dezvăluit că Iohannis nu are obiceiul „să dea ordine” şi că formulează „într-un mod uşor digerabil şi acceptabil, chiar şi lucruri care erau greu de digerat şi de acceptat”.

„Cu siguranţă comunicarea dintre Iohannis şi Ciucă este diferită de comunicarea dintre mine şi Iohannis. (…) Marea problemă în relaţia cu Iohannis pe care am avut-o este că e un om foarte greu de citit. Relaţiile interumane trebuie să ne facă predictibili, să ne facă deschişi, ca oamenii să poată să înţeleagă chiar după mimică, nu numai după cuvinte, care sunt gândurile noastre, care sunt intenţiile noastre. Iohannis şi-a mascat totdeauna foarte bine sentimentele, emoţiile şi adevăratele intenţii”, a afirmat Ludovic Orban în emisiunea Insider Politic difuzată sâmbătă de Prima Tv.

El a povestit şi cum proceda preşedintele atunci când avea o solicitare.

„Nu avea obiceiul să dea ordine. Foarte rar se întâmpla să apeleze la un ton imperativ. Le formula într-un mod uşor digerabil şi acceptabil, chiar şi lucruri care erau greu de digerat şi de acceptat”, a dezvăluit Ludovic Orban.

Orban a precizat că „nu prea a acceptat” astfel de lucruri „greu acceptabile”, dând ca exemplu în acest sens măsura închiderii pieţelor şi a şcolilor în perioada pandemiei de COVID, pe care însuşi şeful satului a anunţat-o, relatează news.ro

Sursa foto: Klaus Iohannis/Facebook (Piata Unirii din Cluj Napoca)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu