Închide

Cum a evoluat Mircea Diaconu și ce-și dorește pentru România (P)

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 08, 2019 0 148

Nu există persoană în România care să nu fi auzit măcar o dată de Mircea Diaconu. El este acel OM care și-a dăruit scenei o mare parte din viața sa. A jucat de-a lungul vieții într-o serie de filme extrem de populare și de însemnate pentru cinematografia românească, filme prin intermediul cărora am învățat cu toții să-l cunoștem mai îndeaproape. Cu toate acestea, exista o latură a actorului Mircea Diaconu despre care puțini dintre noi aflasem – și anume, versiunea politică a omului Mircea Diaconu.

Ieri actor, astăzi candidat la prezindentiale 2019, Mircea Diaconu este un om hotărât care a decis nu doar să candideze, ci și să câștige funcția de președinte al României. El a fost și a rămas alături de românii de pretudindeni, având credința că țara poate avea un viitor mai bun, un viitor în care educația să prospere, în care corupția să fie anihilată până la cel mai înalt nivel.  Mircea Diaconu aspiră la un viitor în care toți românii de pretudindeni să renunțe la diaspora și să revină acasă, în România, pentru un trai mai bun alături de toți cei dragi.

Mircea Diaconu își dorește să schimbe mentalități și să le redea încrederea tinerilor că pot trăi și în România o viață decentă, că pot avea un viitor mai bun pentru ei și pentru familiile lor. Mircea Diaconu are convingerea că rolul presedintelui trebuie să fie remarcat în toate sectoarele de activitate, că atitudinea și implicarea unui președinte trebuie să-și lase amprenta asupra modului în care evoluează copiii României. Este nevoie de o restructurare completă care să le permită, în viitorul cât mai apropiat, o dezvoltare personala si profesionala la cel mai înalt nivel, încă de pe băncile școlilor. Toți copiii din România ar trebui să aibă dreptul la educație exclusiv gratuită, indiferent de zona din care aceștia provin. Mircea Diaconu își propune să ia măsuri în privința zonelor defavorizate, în care școlile sunt în paragină, iar copiii străbat zilnic zeci de kilometri pentru a beneficia de educație.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL în cadrul campaniei Alegerilor Prezidențiale 2019

Nici un comentariu

Scrie un comentariu