Închide

Candidatul la președinție dispărut de la Cluj a fost găsit la o mănăstire din Moldova

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 08, 2019 0 282

Candidatul la președinție care a dispărut de la Cluj și a fost căutat de polițiști după ce SPP i-a alertat de dispariția acestuia a fost găsit la o mănăstire din Moldova.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, au spus reprezentanții Poliției Cluj. Peia a fost găsit la mănăstirea Putna.

E vorba de candidatul la președinție Ninel Peia, care se afla ieri la Cluj și a fost dat dispărut după ce serviciul de protecție și pază nu l-am mai găsit la hotel și nici nu a mai răspuns la telefon. Pe camerele de supraveghere a fost surprins părăsind hotelul în jurul orei 1.17 dimineața.

Ninel Peia e candidat la președinție din partea partidului Neamul Românesc și fost parlamentar în mandatul 2012 – 2016. A absolvit facultatea de drept la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazu” în 2011. A absolvit și Colegiul Naţional de Informaţii, specializarea Securitatea Naţională, şi Academia De Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.  Are trei masterate – în drept intern și internațional de mediu, economie și managementul mediului și administrație publică și aquis comunitar. E președintele partidului pe listele căreia candidează la președinție, din 2018, după ce a fost dat afară din PSD în 2016 în urma unor declarații controversate. Mai concret a susținut că vaccinurile au fost cele care au îmbolnăvit 13 bebeluși în județul Argeș, ajunși în stare gravă la spitalul ”Marie Curie”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu