Închide

CTP: „Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureștiul nu e în stare!” Propunere pentru Ion Țiriac

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - apr. 23, 2018 0 879

Cunoscutul jurnalist și analist Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre partida de tenis din Cupa Federațiilor, dintre România și Elveția. Impresionat de atmosfera creată de clujeni, Tudor Popescu îi lansează lui Ion Țiriac o provocare: să organizeze un turneu profesionist la Cluj, să readucă turneul Bucharest Open în România și să-l mute la Cluj.

„Aproape că aş spune că n-am văzut la Bucureşti, de-a lungul anilor, un public atât de cald, atât de implicat, de entuziast, cum este publicul de la Cluj şi de aceea i-aş face o sugestie lui Ion Ţiriac: să îşi mute turneul, cel care se desfăşoară acum la Budapesta, Open-ul României, şi care nu se mai poate desfăşura acum în Bucureşti pe Arenele BNR din motivele ştiute, i-aş sugera lui Ion Ţiriac să discute cu autorităţile locale, cu Primăria Clujului şi să organizeze Open-ul României la Cluj. Cred că merită Clujul asta şi merităm noi toţi, iubitorii de tenisului din România, să avem din nou atât Openul României, cât şi turneul WTA care s-a organizat la Bucureşti în ultimii ani în nişte condiţii improprii, uneori triste, să fie mutat şi el la Cluj! Să facem capitala tenisului românesc la Cluj, dacă Bucureştiul nu e în stare!”, a spus CTP.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare