Închide

Costel Enache, cuvinte mari despre Universitatea Cluj: „E un club mare, e una dintre marile echipe ale României. Acum îmi reziliez contractul cu Astra, apoi….vom vedea”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 14, 2019 0 548

Costel Enache e unul dintre antrenorii aflați în cărți pentru a prelua banca tehnică a Universității Cluj. Antrenorul care a condus-o ultima oară pe Astra Giurgiu nu ar refuza-pe „U” Cluj și lasă să se înțeleagă că ar putea ajunge pe banca „șepcilor roșii”.

„Chiar acum îmi pregătesc actele de reziliere cu Astra. Apoi, cine știe. Aș putea s-o antrenez pe Universitatea, chiar dacă e în Liga a II-a, dar noi vorbim acum strict ipotetic.  Dar pentru U Cluj, liga a doua e doar o stare de moment, e doar un pas și sunt convins că lucrurile se vor corecta în sezonul următor. E un public fantastic acolo, e emulație, e pasiune, ce antrenor nu și-ar dori să aibă fani în spate? Noi, sigur, toți oamenii de fotbal ne dorim să fie foarte mulți suporteri,  să ne aplaude, să fie domoli și atunci când nu punem suflet sau când nu jucăm nimic…Nu se poate așa. Noi, antrenorii și jucătorii avem datoria să le transmitem niște sentimente fanilor, să facem pe dracu-n patru să reușim. „U” e un club mare, e una dintre marile echipe ale României, iar locul său nu e acolo, în liga a II-a”, a declarat Costel Enache pentru actualdecluj.ro,

Ca fotbalist, Costel Enache a avut cea mai bună evoluțe din toată cariera tocmai împotriva Universității, la Cluj, pe fostul Ion Moina, pe 23 noiembrie 1996.  „Ne-au bătut cu 5-4, dar eu am dat patru goluri, mi-a plăcut, am luat o notă mare atunci. E cea mai bună evoluție a mea într-un meci în deplasare, cel puțin. Era o vreme ploiasă, dar mi-a căzut bine. Universitatea avea una dintre cele mai bune formații ale sale, cu Ovidiu Maier, cu Cristinel Pojar, cu Gherman, cu Zoli Ritli în poartă. Bună echipă, bună de tot”, a adăugat Enache.

În încheiere, antrenorul a promis că „vom discuta și mai pe îndelete despre Universitatea Cluj după ce reziliez aici.”

Enache ar putea ajunge la U Cluj împreună cu Dani Coman.

Până atunci și Unviersitatea trebuie să-și facă ordine în club. O ședință între conducători e anunțată astăzi. Reamintim, Bogdan Lobonț nu poate fi demis unilateral și e așteptat la negocieri pentru o reziliere de comun acord. Și Ioan Ovidiu Sabău va părăsi cel mai probabil echipa.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare