Închide

Corpul unui adolescent căutat în apele Someșului în Gherla, de ieri, a fost găsit în această dimineață de pompieri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 24, 2021 0 177

Corpul unui adolescent căutat în apele Someșului în Gherla, de ieri, a fost găsit în această dimineață de pompieri.

Echipajul de pompieri care a reluat în această dimineață căutările adolescentului căutat de ieri în Someș a găsit corpul adolescentului în urma căutărilor efectuate cu barca de salvare. ”A fost scos de către echipajul de pompieri și adus la mal. Având în vedere că prezenta rigiditate cadaverică nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Căutările au fost reluate în această dimineață cu o autospecială și o barcă de salvare de la Detașamentul de Pompieri Dej, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență de la Primăria din Gherla, corpul fiind găsit după mai bine de o oră de căutări.

Două autospeciale, o barcă de salvare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au fost dislocate aseară ca urmare a înregistrării dispariției unui adolescent pe râul Someșul Mic, în apropierea stației de epurare a apei din Gherla. La fața locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât și de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparținători, dar căutările s-au întrerupt aseară în jurul orei 23.

Un martor al evenimentului a povestit aseară pentru gherlainfo.ro că un adolescent ar fi căzut în apă. Ar fi vorba despre un băiat în vârstă de 15 ani din Gherla. Acesta ar fi fost amețit după ce s-ar fi drogat cu o substanță și s-ar fi rostogolit în apă, de pe digul Someșului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu