Închide

Coronavirusul amână meciul FCSB – CFR Cluj. Un jucător de la CFR, depistat cu Covid

SănătateSportTop News by Actual de Cluj - iul. 18, 2020 0 357

Un jucător din lotul echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar partida cu FCSB, din această seară, va fi amânată.
Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a anunțat că un jucător al campioanei a acuzat febră în această dimineață și a efectuat un test pentru Covid-19, rezultatul fiind pozitiv.

„Momentan a fost un rezultat pozitiv confirmat telefonic. Astăzi dimineață, un jucător a prezentat simptome specifice Covid-19, respectiv febră peste 38 de grade. A fost testat de urgență, rezultatul este pozitiv. Așteptăm buletinul de analiză cu parafa medicului și, după asta, amânăm meciul de astăzi. A crescut numărul de cazuri și în țară, jucătorii sunt rezistenți. Probabil mulți dintre ei nu prezintă simptome clare și atunci e un risc mult mai mare să se îmbolnăvească”, a declarat Justin Ștefan, pentru digisport.ro.

Potrivit informațiilor GSP.ro, confirmate de cei implicați, fotbalistul infectat este Alexandru Păun (25 de ani).

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână. de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu