Închide

Copil de aproape 3 ani, dispărut din fața locuinței. Se ia în calcul inclusiv varianta răpirii. UPDATE A fost găsit pe un câmp

Actualitate by Catalin Suciu - apr. 28, 2018 0 365

Un băiat de 2 ani şi 8 luni a dispărut, vineri seara, din faţa casei din satul Şuţu, comuna Ciurila și e căutat și la această oră.  Mai multe echipaje specializate  îl caută și se ia în calcul inclusiv varianta răpirii. Băiețelul a fost dat și consemn la frontieră.

Autoritățile au anunțat că zona a fost survolată inclusiv de un elicopter dotat cu camere de termoviziune și infraroșu, băiatul fiind căutat azi-noapte până la ora trei. Operațiunea a fost reluată dimineață, iar la această oră o echipă formată din 90 de persoane, de la Jandarmerie, Poliție și salvatori montani – îl caută pe copil.

Purtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj Traian Morar, a declarat că se ia în calcul inclusiv varianta răpirii, iar copilul a fost dat deja în consemn la frontieră. La nivelul satului Şuţu s-a constituit o celulă de criză.

UPDATE Copilul dispărut a fost găsit pe un câmp, de un voluntar, Gabriel Buzdugan. Nu prezintă leziuni și nu pare să fi fost victima unei agresiuni. În momentul când a găsit copilul, voluntarul a izbucnit în lacrimi.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPrefecturaCluj%2Fvideos%2F976153115881467%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”308″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare