Închide

Coordonatorul regional al PLUS: „Cineva vrea ca eu să nu candidez”

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 18, 2019 0 597

Deranjat că USR-iștii clujeni îl combat, coordonatorul regional al PLUS, Dan Clinci, afimă că informațiile publicate de Actual de Cluj au doar scopul de a-l determina pe el să nu candideze. „Cineva vrea să se asigure că nu cumva voi candida, și vrea să știe din timp că are drumul lin”, a spus Clinci. El s-a ferit să răspundă în mod direct dacă are în plan să candideze la alegerile locale din 2020. Inițial a spus că în organizația PLUS Cluj nu a existat nicio discuție pe această temă la care să participe și el. La insistențele redactorului Actual de Cluj, a adăugat că nu are în plan să candideze acum, pentru ca după alte insistențe să sublinieze că nu are gânduri să candideze pentru Primărie.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, arhitectului Dan Clinci i se reproșează, din partea USR, apropierea de administrația Boc.  Dan Clinci este arhitectul care participă la toate dezbaterile/concursurile și proiectele comunitare inițiate de oamenii lui Boc (vezi foto jos), este arhitectul care nu s-a ferit să-i aducă laude lui Boc, în diverse ocazii. De altfel, Clinici nu neagă că se află într-o colaborare cu Primăria lui Boc, dar spune că acest lucru nu înseamnă că ar avea o relație cu  primarul Emil Boc, dimpotrivă. „Nici nu vorbesc cu Emil Boc”, a spus Dan Clinci când a fost întrebat cum se pupă postura sa de membru și reprezentant al PLUS cu cea de promotor al proiectelor și concursurilor iniațiate de primăria lui Emil Boc. „Nu am nicio relație cu Emil Boc. De niciun fel. Am coordonat concursuri unde am reprezentat OAR (Ordinul Arhitecților din România). În această postură am ajuns în dezbateri alături de reprezentanții primăriei. Am apreciat intenția Primăriei de a organiza concursuri, o acțiune care este conformă politicii OAR. Nu am nicio legătura personală cu nimeni din administrație. Lucru care nu mă împiedică să fiu politicos și sociabil. Primăria a fost partener OAR pentru concursuri, așa că am lucrat împreună. Acum nu mă mai ocup și în consecință nu mă întâlnesc cu nimeni din Primărie”, a adăugat Clinci.

Citește și

Cine din USR-PLUS se ia la trântă cu Boc? Tensiuni în Alianță în privința alegerilor locale de la Cluj

  • author photo two

    Cosmina Fernoaga

    Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu